Termometru carne
12.00 lei 19% TVA contine
Termometrul pentru carne este un instrument indispensabil în bucătărie. Cu o precizie deosebită, acesta măsoară temperatura internă a cărnii, asigurându-te că este gătită perfect. Beneficiile includ evitarea supra-coacerii sau sub-coacerii, obținerea unui gust și textură perfecte și prevenirea riscului de îmbolnăvire. Punctele sale unice de vânzare includ designul compact și ușor de utilizat, afișajul digital și posibilitatea de a seta temperatura dorită.
10 în stoc
Descriere
Material: Oțel inoxidabil, plastic
Dimensiuni:
- Lungimea sondei: 12 cm
- Diametrul termometrului: 2 cm
Greutate: 30 g
Utilizare:
- Pentru măsurarea temperaturii lichidelor, introduceți sonda termometrului în cel mai gros loc al cărnii, până la jumătatea adâncimii, dar cel puțin 2 cm adâncime. Asigurați-vă că sonda nu atinge osul, cartilajul sau zonele grase în timpul măsurării. Repetați măsurarea, dacă este posibil, în aceeași zonă a cărnii unde a fost făcută prima măsurare. Nu lăsați termometrul în cuptor; scoateți-l după fiecare măsurare pentru a evita deteriorarea acestuia. Interval de măsurare: -40-70°C.
Curățare:
- Spălați cu apă caldă și detergent neutru. Evitați utilizarea produselor și uneltelor care pot zgâria suprafața.
Informații suplimentare
Greutate | 0.1 kg |
---|
Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.