Termometru carne

12.00 lei 19% TVA contine

Termometrul pentru carne este un instrument indispensabil în bucătărie. Cu o precizie deosebită, acesta măsoară temperatura internă a cărnii, asigurându-te că este gătită perfect. Beneficiile includ evitarea supra-coacerii sau sub-coacerii, obținerea unui gust și textură perfecte și prevenirea riscului de îmbolnăvire. Punctele sale unice de vânzare includ designul compact și ușor de utilizat, afișajul digital și posibilitatea de a seta temperatura dorită.

10 în stoc

Add to CompareAdded
Compară

Descriere

Material: Oțel inoxidabil, plastic

Dimensiuni:

  • Lungimea sondei: 12 cm
  • Diametrul termometrului: 2 cm

Greutate: 30 g

Utilizare:

  • Pentru măsurarea temperaturii lichidelor, introduceți sonda termometrului în cel mai gros loc al cărnii, până la jumătatea adâncimii, dar cel puțin 2 cm adâncime. Asigurați-vă că sonda nu atinge osul, cartilajul sau zonele grase în timpul măsurării. Repetați măsurarea, dacă este posibil, în aceeași zonă a cărnii unde a fost făcută prima măsurare. Nu lăsați termometrul în cuptor; scoateți-l după fiecare măsurare pentru a evita deteriorarea acestuia. Interval de măsurare: -40-70°C.

Curățare:

  • Spălați cu apă caldă și detergent neutru. Evitați utilizarea produselor și uneltelor care pot zgâria suprafața.

Informații suplimentare

Greutate 0.1 kg

Brand

Perfect Home

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.