Folie de Acetat Lățime de 10 cm, Rulou de 2 kg

69.00 lei 19% TVA contine

Folia de acetat este o folie sigură pentru alimente, ideală pentru decorarea torturilor, cum ar fi cu panglici decorative. Folia este ușor de tăiat și poate fi utilizată pentru mai multe scopuri.

5 în stoc

Add to CompareAdded
Compară
EAN: 8704680900064 SKU: T090111 Categorii: ,

Descriere

Dimensiuni: Lățime: 10 cm, greutate: 2 kg

Material: Folie PVC

Avertisment: A se păstra departe de copii. Nu conține alergeni.

Utilizare: Folia de acetat este ideală pentru prepararea torturilor mousse, cheesecakes, budincilor și torturilor cu cremă. Previne scurgerea cremei și ajută la crearea unor straturi perfecte între blaturile tortului.

Utilizare pentru torturi cu cremă și mousse: Plasați folia în interiorul formei de tort sau al inelului de copt, direct pe laturile formei, astfel încât straturile tortului să nu se lipească de formă.

Pentru acoperirea cu ciocolată: Topiți ciocolata și tăiați folia la dimensiunea dorită, astfel încât să fie la nivelul marginii tortului. Turnați ciocolata pe folie și neteziți cu o spatulă. După ce s-a întărit, așezați ciocolata pe marginea tortului și îndepărtați cu grijă folia.

Pentru decorațiuni din ciocolată: Turnați ciocolata topită pe folia de acetat, modelați în formele dorite și apoi decupați. Folia poate fi îndoită înainte ca ciocolata să se întărească complet, permițând crearea de diferite modele.

Informații suplimentare

Greutate 2 kg

Brand

Viva.z