Cratita conic de rață, paine emailat din fontă rosu

275.00 lei 19% TVA contine

Această oală pentru gătit rață și pâine este alegerea perfectă pentru cei care caută ustensile de bucătărie de înaltă calitate și durabile. Designul roșu conic adaugă eleganță și stil fiecărei bucătării, în timp ce funcțiile practice permit prepararea simplă și eficientă a alimentelor.

1 în stoc

Credit module tbi bank 3.3.9

78.91 Lei x 4 rate

Add to CompareAdded
Compară
EAN: 599956364980 SKU: 15025 Categorii: ,

Descriere

Material: Fontă emailată, emailată în interior și exterior
Dimensiuni:
Dimensiune interioară: 30 x 24 cm
Dimensiune exterioară: 33,5 x 27 cm
Lățime cu mâner: 40,5 cm
Înălțime: 15 cm
Capacitate:
Partea superioară: 4 litri
Partea inferioară: 3 litri
Greutate: 7,5kg

Utilizare:
Acest vas din fontă emailată poate fi utilizat în mod versatil: funcționează perfect pe foc deschis, pe aragaz pe gaz și electric, precum și în cuptor. Totuși, nu poate fi folosit în cuptorul cu microunde! Fonta emailată are o capacitate excelentă și uniformă de distribuție a căldurii, garantând gătirea perfectă a alimentelor. Deoarece vasul se încinge în timpul utilizării, se recomandă folosirea mănușilor de cuptor.

Curățare și întreținere:
Datorită stratului emailat de la interior și exterior, vasul este ușor de curățat. Folosiți apă caldă și detergent lichid neutru pentru curățare. Ștergeți bine cu un prosop! Este recomandat să ungeți părțile care nu sunt emailate cu grăsime sau ulei pentru a evita rugina. Evitați folosirea produselor și uneltelor care pot zgâria suprafața.

Informații suplimentare

Greutate 8 kg

Brand

Perfect Home